Eerste Nederlandstalige School in Boston zoekt peuterleid(st)er voor zondag, 5 of 10 u/week. 

Spreek je Nederlands en heb je ervaring met het werken met jonge kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar een enthousiaste peuterleid(st)er die het team komt versterken op de zondagmiddag.

Onze 2 peutergroepen komen bijeen op woensdag van 4 tot 6 pm en op zondag van 1 tot 4 pm op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston. Wij zoeken iemand die onmiddellijk beschikbaar is.

Je takenpakket bij ENSiB bestaat onder andere uit de voorbereiding van de bijeenkomst, en het op een speelse manier bijbrengen van de Nederlandse taal en cultuur aan de peuters. Daarnaast verwachten we jouw actieve deelname aan de maandelijkse teamvergaderingen en de vier-jaarlijkse cultuurdagen die op school worden gehouden.

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden. Ervaring met lesgeven is geen vereiste, echter evenals ervaring met het werken met kinderen, wordt het wel op prijs gesteld. De kandidaat moet zelf over een Amerikaanse werkvergunning beschikken, of deze kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.

Salaris voor deze functie is op uur-basis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties. Startdatum is januari 2018, maar ook als je pas later beschikbaar bent horen we graag van je.

Voor meer informatie, neem graag per email contact op met Renate van Houten-Timmerman.

.

Peuterleid(st)er voor zondag gezocht