Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar verschillende enthousiaste mensen die ons team komen versterken! De lessen vinden plaats op zondagmiddag (1-4 pm) en op woensdagmiddag (4-6 pm) op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston.

Wij zijn op zoek naar:

Invaldocenten (woensdag en/of zondag) gezocht

Vacature voor klassenassistent (m/v) voor 2-5u/week

Peuterleid(st)er voor zondag gezocht

ENSiB zoekt kleuterleid(st)er voor 5 u/week op woensdagmiddag

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden. Ervaring in lesgeven en in het werken met kinderen is geen vereiste, maar wordt wel op prijs gesteld. De kandidaat moet zelf over een Amerikaanse werkvergunning beschikken, of deze kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.

Het salaris voor deze functies is op uurbasis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties. Startdatum is januari 2018, maar ook als je pas later beschikbaar bent horen we graag van je.

Voor meer informatie, neem graag per email contact op met Renate van Houten-Timmerman.

Diverse vacatures (M/V) Nederlandstalige School in Boston