Viola van Rhijn

ViolaMijn naam is Viola van Rhijn en ik woon sinds september 2014 samen met mijn man Maarten en onze zoon Tijn, geboren op 11 juni 2015, en onze dochter Riva, geboren op 6 april 2017, in Winchester. In Nederland heb ik na mijn studie Nederlands recht 8 jaar gewerkt bij de rechtbank in Den Haag in het strafrecht en het bestuursrecht. Sinds we in de VS zijn komen wonen ben ik betrokken bij de ENSiB. Het eerste jaar heb ik les gegeven aan groep 5/6, het jaar erna aan groep 7/8 en vorig jaar aan groep 6 en 8. Dit schooljaar zal ik lesgeven aan de combinatieklas van groep 4, 5 en 7, weer een uitdagende nieuwe combinatie waar ik heel veel zin in heb!

In onze vrije tijd gaan Maarten en ik graag op reis of maken wij korte uitstapjes. Inmiddels hebben wij al best veel gezien van New England. Ook hebben we al een hele mooie camperreis gemaakt naar de Rockies en de Prairies, maar we kijken ernaar uit om nog veel meer van de VS te gaan zien!