Vrijwilliger gezocht op zondag

Eerste Nederlandstalige School in Boston zoekt vrijwilliger (M/V) voor 3u/week op zondagmiddag. 

Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de docenten regelmatig komt ondersteunen tijdens de lessen. De lessen vinden plaats op zondagmiddag (1-4 pm) en op woensdagmiddag (4-6 pm) op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor de zondagmiddag.

Jouw rol als vrijwilliger bestaat onder andere uit het werken in kleine groepjes met leerlingen, het helpen met het afnemen van toetsen en het nakijken van huiswerk. Hoeveel uren je werkt per week en de precieze invulling daarvan vindt plaats in overleg met de onderwijscoördinator.

Ervaring in het onderwijs is geen vereiste; ervaring met het werken met (jonge) kinderen heeft wel de voorkeur. Omdat dit een vrijwilligersfunctie betreft hoef je niet in het bezit te zijn van een werkvergunning.

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden.

Voor meer informatie, neem graag per email contact op met de secretaris van de school, Danny Haelewaters.