Steun Saskia’s Warriors in hun strijd tegen borstkanker!

Saskia’s Warriors is een internationale groep moeders, die met elkaar de strijd tegen borstkanker zijn aangegaan, geïnspireerd door Saskia de Jongh, mama van Simon (10) en Felix Hemel (8), twee jongens die bij ons op school zitten. 

Afgelopen augustus werd bij Saskia Stage 3 borstkanker vastgesteld. Inmiddels heeft ze chemotherapie, een operatie en bestraling ondergaan, en nog meer medicatie voor de boeg. Tijdens haar behandeling besloot ze mee te doen aan de AVON 39 WalkThe Walk to End Breast Cancer, en inspireerde ze een grote groep moeders om samen met haar te lopen. Saskia’s Warriors was geboren!

De Saskia’s Warriors hebben zicht tot doel gesteld om $39.300 in te zamelen; dit staat symbool voor de 39.3 miles die de Warriors op 9 en 10 juli in en rondom Boston gaan lopen. Al het geld dat wordt ingezameld, gaat direct naar borstkankeronderzoek, -behandeling en -voorlichting.

Er zijn diverse manieren om Saskia’s Warriors te steunen. Veruit het leukste is om met de Warriors te dansen tijdens hun CURE PARTY @ CURE LOUNGE op donderdag 19 mei 2016. Een avond uit in een van de leukste clubs van Boston met gratis cocktails, hapjes en een professionele DJ. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de AVON foundation. Boek snel de babysitter en zorg dat je dit feest niet mist!

Op de website van Saskia’s Warriors kan je meer informatie vinden (ook over andere manieren om te doneren) en tickets kopen! Tot ziens op 19 mei in club CURE!

Cure-Party-EMAIL-Flyer