Rimke le Feber

Ik ben Rimke en ben sinds 2013 betrokken bij ENSIB als invaldocent. Vorig jaar heb ik als vaste docent bij de kleuters op de woensdag les gegeven en komend schooljaar blijf ik bij de kleuters. Kleuters zijn enthousiast en leergierig en ik geef dan ook met veel plezier les.

We werken bij de kleuters met thema’s die aansluiten bij de leeftijdsfase en bedenken rond deze thema’s lesplannen met (voorbereidend) lezen, spelletjes, werkjes en andere passende activiteiten waarmee we de Nederlandse taal en cultuur bevorderen.

In Nederland werkte ik als opvoedingscoach in de jeugdzorg. Mijn pedagogische achtergrond komt goed van pas bij ENSiB. Ik woon sinds eind 2012 met mijn man Martijn en onze dochter Lauren in Massachusetts. Lauren is 2 jaar en gaat dit schooljaar starten in de peutergroep op woensdag.