Peuterleid(st)er zondag gezocht

Eerste Nederlandstalige School in Boston zoekt peuterleid(st)er (M/V) voor zondag, 4 u/week. 

Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen tussen 2,5 en 4 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (ENSiB) is per 1 juni 2019 op zoek naar een enthousiaste en betrokken leid(st)er voor de Peutergroep die het docententeam komt versterken op zondag. Onze Peutergroep komt bijeen op zondagochtend van 9:30 am tot 12:30 pm op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston.

ALGEMENE INFORMATIE

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur (NTC) in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school is gehuisvest in de British International School of Boston. Wij bieden lessen aan zondagochtend voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en doordeweeks aan een tienergroep (vanaf 13 jaar). Daarnaast bieden wij in overleg privé- en groepslessen in de Nederlandse taal aan. De school heeft een hecht team van docenten, enthousiaste ouders en vrijwilligers, en een betrokken bestuur, waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden.

FUNCTIE

Je takenpakket bij ENSiB bestaat onder andere uit de voorbereiding van de les, en het op een speelse manier bijbrengen van de Nederlandse taal en cultuur aan de peuters. Tweemaal per jaar schrijf je rapporten en voer je oudergesprekken over de voortgang van de leerling. Daarnaast neem je deel aan de maandelijkse teamvergaderingen en de vier-jaarlijkse cultuurdagen op zondag.

PROFIEL

Ervaring in het onderwijs en/of ervaring met het werken met (jonge) kinderen heeft de voorkeur maar is geen vereiste. Kandidaten wonen in (de omgeving van) Boston beschikken over een geldige Amerikaanse werkvergunning beschikken, of kunnen deze verkrijgen.

SALARIS

Salaris voor deze functie is op uurbasis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van je diploma(’s) en ervaring. Je krijgt naast de lesuren ook betaalde tijd voor het klaarzetten en opruimen van je lokaal, voor de les, het voeren van oudergesprekken en voor de cultuurdagen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

 Wij zoeken iemand die beschikbaar is per 1 juni 2019, voor de laatste maand van het huidige schooljaar, en vanaf eind augustus 2019 voor het nieuwe schooljaar. Ook als je eerder of pas later beschikbaar bent, horen we graag van je. Na een kennismakingsgesprek met het schoolbestuur volgt een gesprek met de onderwijscoördinator en kan je een keer meedraaien met een les zodat je kan kijken hoe onze school werkt en wat je rol precies inhoudt.


Heb je interesse, wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op
met Renate van Houten-TimmermanWe kijken uit naar je bericht.