NieuwsFlits mei 2018

Beste ENSiB ouders en geïnteresseerden,

Koningsdag

Wat was het een fantastische Koningsdagviering afgelopen zondag! Jong en oud heeft intens genoten van deze oer-Hollandse feestdag in Cambridge.

Speciale dank gaat uit naar Danielle en Sien van ons docententeam die het grote aantal kinderen dat aan de spelen meedeed een leuke middag bezorgden. Verder Renate en Elisabeth uit ons bestuur die samen met de NAF veel werk hebben verzet in de organisatie en op de dag zelf en laten we uiteraard de rest van het docententeam en de vele vrijwilligers bij de ENSiB niet vergeten. Zonder jullie allen was deze fantastische dag niet mogelijk geweest! Gelukkig lachte de zon ons uiteindelijk ook nog toe! Hieronder een kleine impressie, meer foto’s zullen binnenkort volgen!

            

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe secretaris

Per 1 mei verwelkomen we Bram Goorden als nieuwe secretaris bij ons bestuur! Bram stelt zich hier voor.

De nieuwe start met Bram betekent ook dat we afscheid nemen van Danny Haelewaters, die zich gedurende meerdere jaren met eindeloos enthousiasme inzette voor onze school. Danny heeft zojuist zijn dokterstitel in de biologie behaald aan Harvard, van harte gefeliciteerd! Hij zal deze zomer met zijn gezin eerst naar Tsjechië vertrekken voor een postdoc positie. Daarmee zal ook zijn vrouw, onze geliefde Sarah Verhaeghen afscheid van ons gaan nemen. Jullie zullen haar tot eind dit schooljaar nog zien als docente van groep 7 en 8 op de zondag, daarnaast zal zij een aantal lessen van juf Sien overnemen in de peutergroep op de woensdag.

CITO toetsen

In mei zullen er op de woensdag en zondag in groep 2 tot en met 8 CITO toetsen worden afgenomen, in de agenda onderaan deze NieuwsFlits kunnen jullie de data terugvinden. De docenten van de groepen van jullie kinderen zullen jullie hier zelf verder over informeren. Het is van groot belang dat de kinderen voor deze lessen op tijd aanwezig zijn, aangezien het plannen van de toetsen met hulp van invalkrachten gebeurt en veel extra organisatie vergt van het docententeam.

Vacatures

Er worden deze maand gesprekken gevoerd met een aantal kandidaten, maar met het oog op het vertrek van meerdere docenten dit jaar zijn we nog steeds dringend en per direct op zoek naar enthousiaste mensen die zich zouden willen inzetten voor de school. Kijk hier om de openstaande vacatures te bekijken!

Inschrijvingen 2018 – 2019

Denken jullie eraan op tijd in te schrijven voor komend schooljaar? Hoe eerder we een beeld hebben van de groepsvorming voor het schooljaar 2018 – 2019, des te sneller we jullie allen kunnen informeren over welke lesdagen en (combinatie-)groepen we kunnen bieden. Inschrijven kan hier.

Agenda mei

Tot slot, de agenda voor deze maand:

Woensdag      2 mei Les 4-6 PM
Zondag           6 mei Les 1-4 PM
Woensdag     9 mei Les 4-6 PM
Zondag          13 mei Les 1-4 PM – CITO toetsen
Woensdag    16 mei Les 4-6 PM – CITO toetsen
Zondag          20 mei Les 1-4 PM – CITO toetsen
Woensdag    23 mei Les 4-6 PM – CITO toetsen
Zondag          27 mei Geen les
Woensdag    30 mei Les 4-6 PM

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org