NieuwsFlits maart 2018

Beste ENSiB ouders en geïnteresseerden,

Elfstedentocht

We kunnen terugkijken op een geweldige cultuurdag! Op 4 maart hebben we genoten van de Elfstedentocht op het ijs, Koek en Zopie en de quiz. Ik wil graag nogmaals iedereen hartelijk bedanken die zich (al dan niet vrijwillig) heeft ingezet om deze dag tot een succes te maken! Vele handen maken licht werk, en dat was duidelijk te zien bij het opruimen na de afsluiting, heel fijn!

Koningsdag

Reserveer deze datum alvast in de agenda, want op zondag 29 april zullen we, in samenwerking met de NAF de altijd gezellige en oer-Hollandse Koningsdag voor jong en oud gaan vieren! We zullen rond half twee aanvangen met taallessen voor (toekomstige) ENSiB leerlingen, gevolgd door de Koningsspelen, er zullen een vrij- en boekenmarkt zijn en natuurlijk kan er onder het genot van live muziek, een bitterballetje en een drankje weer feest gevierd worden met elkaar. De festiviteiten zullen net als in de afgelopen twee jaar plaatsvinden in Saint Anthony’s Church, 400 Cardinal Medeiros Avenue – Cambridge. Meer informatie zal in de komende weken volgen.

Even voorstellen

Welkom aan juf Elle, die ons team is komen versterken! Elle stelt zich voor:

Afgelopen maand ben ik, Elle Toonders (24 jaar), als vrijwilliger op de ENSiB gestart. Iedere woensdag en tweewekelijks op zondag kunnen jullie mij op school tegenkomen. Mijn eerste indruk van de school is heel positief, een leuk team, enthousiaste en leergierige leerlingen. Het tweetalig onderwijs / opvoeding wekt mijn interesse. Kortom een mooie nieuwe uitdaging, die aansluit bij mijn pedagogische achtergrond (Bachelor Pedagogiek & tweedegraads lesbevoegdheid).

Boekentip

Als kind vond ik de boekenreeks ‘hoe overleef ik….’ van Francine Oomen geweldig. ’s Avonds stiekem langer doorlezen, om er achter te komen wat Rosa mee zou gaan maken.  Ik kon me verplaatsen in Rosa en de onderwerpen die aan bod kwamen. Het was vooral erg leuk en interessant om te lezen hoe zij met bepaalde situaties om ging. Ze maakt grappige lijstjes met tips.
Groetjes en tot snel!

De agenda voor de komende vier weken

Zondag 11 maart Les 1-4 pm – let op zomertijd!
Woensdag 14 maart Les 4-6 pm
Zondag 18 maart Les 1-4 pm
Woensdag 21 maart Les 4-6 pm-coördinator aanwezig
Zondag 25 maart Les 1-4 pm
Woensdag 28 maart Les 4-6 pm
Zondag 1 april (Paaszondag) Les 1-4 pm
Woensdag 4 april Les 4-6 pm

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org