NieuwsFlits maart 2019

Beste ouders en geïnteresseerden,

Nog een weekje en dan is het lente! Laten we hopen dat we dat ook aan het weer kunnen zien en de kinderen weer fijn naar buiten kunnen zonder dik ingepakt te worden.

Image result for lente begint

Elfstedentocht

Wat hebben we genoten op de schaatsdag van 3 maart! Het weer zat mee en de opkomst was hoger dan ooit. Tijdens de taalles was er gelegenheid voor ouders om onder het genot van heerlijke Koek en Zopie te luisteren naar de presentatie van schrijfster Judith K. White, die meerdere romans heeft geschreven rondom feitelijke gebeurtenissen uit de Nederlandse historie. Grote dank aan het organiserende team, de docenten en vrijwilligers die deze dag met jullie enthousiasme tot zo’n succes maakten! In de galerij hieronder volgt een selectie van foto’s.

Koningsdag

We willen alvast aankondigen dat Koningsdag dit jaar gevierd zal worden op de echte verjaardag van Koning Willem-Alexander, zaterdag 27 april, in de namiddag. We zullen zo snel mogelijk meer details met jullie delen over de locatie en het programma. Houd die dag vast vrij in de agenda voor een gezellig feest voor jong en oud en de Koningsspelen speciaal voor kinderen!

Image result for koningsdag 2019

Tot slot – de kalender voor de komende maand

Zondag 17 maart Les 1-4 PM
Woensdag 20 maart Les 4-6 PM
Zondag 24 maart Les 1-4 PM
Woensdag 27 maart Les 4-6 PM
Zondag 31 maart Les 1-4 PM
Woensdag 3 april Les 4-6 PM SBL project start!
Zondag 7 april Les 1-4 PM
Woensdag 10 april  Les 4-6 PM
Zondag 14 en woensdag 17 april Vakantie – geen lessen

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org