NieuwsFlits maart 2016

Beste ENSiB Ouders,

IMG_1381Op 6 maart vond alweer de derde cultuurdag van dit schooljaar plaats. Ook deze waterwijze dag was weer een succes, zoals ook te zien is op de foto’s! Danielle, Saskia en Rimke: heel erg bedankt voor de organisatie! En natuurlijk ook een dankjewel aan alle vrijwilligers. 

Koningsdag op 1 mei

Op zondag 1 mei vindt de vierde en laatste cultuurdag van dit schooljaar plaats. Dit keer niet op de Britse School maar in Cambridge, in de Saint Anthony Parish (400 Cardinal Medeiros Avenue). De ENSiB en de NAF organiseren jaar de Koningsdag in samenwerking, niet alleen voor ENSiB en NAF families, maar voor de hele Nederlandstalige gemeenschap in Boston en omgeving.

Ook de taallessen zullen op dit adres plaatsvinden. Binnenkort volgt meer informatie!

Inschrijving volgend schooljaar

De officiële inschrijving voor volgend schooljaar gaat bijna van start; vanaf 29 maart tot en met 8 mei kunnen jullie jullie kind(eren) weer vervroegd inschrijven. Als wij jullie inschrijving vóór 8 mei ontvangen, krijgen julllie $100 korting op het schoolgeld ($50 korting voor de Peuter- en Tienergroep)! Bij voldoende aanmeldingen zullen wij het huidige twee-dagen systeem voortzetten.

Wij ontvangen jullie inschrijving graag tijdig zodat wij voldoende gelegenheid hebben om de klassenindeling te maken en jullie op die manier voor de vakantie duidelijkheid te kunnen geven over de plaatsing van jullie kind(eren).

Zie deze link voor het online inschrijfformulier en meer informatie.

Toetsen

Begin mei zullen er weer toetsen plaatsvinden. In de volgende NieuwsFlits ontvangen jullie meer details hierover.

Ouderenquête

Mochten jullie onze jaarlijkse Ouderenquête nog niet hebben ingevuld, dan hopen wij alsnog dat jullie enkele minuten tijd willen besteden aan het invullen ervan. Wij vinden jullie inbreng heel belangrijk en houden graag rekening met jullie opmerkingen en ideeën. Zie deze link.

Ontvangen jullie graag meer informatie en/of hebben jullie vragen over de enquête, neem dan contact op met secretaris Danny Haelewaters ([email protected]) of met ondergetekende ([email protected]).

Vacature Onderwijscoördinator

Wellicht dat jullie de vacature al via sociale media of op de website hebben gezien, maar ik ga ENSiB aan het einde van dit schooljaar verlaten. Mijn man, zoontje en ik verhuizen in het najaar naar Washington D.C. Op naar een nieuw avontuur! Als jullie iemand kennen die interesse heeft in de functie van coördinator, of misschien dat je zelf interesse hebt, kijk dan op onze website voor meer informatie.

Overzicht lesdagen

Voor de volledigheid hieronder het lesoverzicht voor de komende periode:

  • Zondag 3 april: reguliere les 1-4 pm
  • Woensdag 6 april: reguliere les 4-6 pm
  • Zondag 10 april: reguliere les 1-4 pm
  • Woensdag 13 april: reguliere les 4-6 pm
  • Zondag 17 april: geen les i.v.m. vakantie
  • Woensdag 20 april: geen les i.v.m. vakantie
  • Zondag 24 april: reguliere les van 1-4 pm
  • Woensdag 27 april: reguliere les 4-6 pm

Zie ook deze link.

Hartelijke groet, namens het ENSiB team,

Inge Bakker | EMAIL | TELEFOON: 617-803-8261

Coördinator ENSiB

Facebook