NieuwsFlits juni 2019

Beste ouders en andere geïnteresseerden,

Welkom bij alweer de laatste NieuwsFlits van schooljaar 2018-2019! Nog een paar weken en dan ronden we ons schooljaar officieel af, maar voor een aantal leerlingen is het einde al eerder in zicht vanwege de vroege start van de zomervakantie in Massachusetts. Laat het graag weten aan de docent van de groep van jullie kind(eren) wanneer jullie eerder op vakantie gaan dan zondag 23 of woensdag 26 juni, dan houden we daar rekening mee!

Uitreikingen groep 8 + Borrel ENSiB ouders

Image result for geslaagd!

Op woensdag 19 juni doen we op verzoek van de ouders de uitreiking van groep 8 in de klas (lokaal 303) rond 5.30 pm, waarbij de ouders van groep 8 en alle leerlingen welkom zijn. De kinderen mogen na afloop met de ouders naar huis.

De uitreiking van de groep 8 leerlingen op zondag zal plaatsvinden tijdens de laatste les op 23 juni, vanaf 2.30 pm. Er zal dan gelegenheid zijn voor alle ENSiB ouders om elkaar even te spreken onder het genot van een drankje en een klein hapje en het jaar gezellig met elkaar af te sluiten. We nemen dan ook afscheid van juf Ineke en juf Sylvia, die na vele jaren helaas bij de ENSiB weggaan. Zelf meegebrachte noten-vrije snacks zijn bij deze borrel uiteraard ook van harte welkom!

Image result for borrel

De GRATIS VakantieBieb!

Ik wijs jullie er graag op dat er ook dit jaar weer de mogelijkheid bestaat voor kinderen vanaf juni (en volwassenen vanaf juli) om gratis gebruik te maken van de VakantieBieb! Heel goed voor kinderen om het Nederlands op niveau te houden tijdens die lange zomervakantie in de VS en voor volwassenen is er natuurlijk niets fijner dan een heerlijk boek als je even tijd hebt om je te ontspannen! Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwe onderwijscoördinator

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om (alvast) afscheid van jullie te nemen in de hoedanigheid van onderwijscoördinator bij de school. Ik heb dit het afgelopen anderhalf jaar met veel liefde en plezier gedaan. Binnenkort geef ik het stokje door aan Ilona Schoevaars. Ilona is onderwijs bevoegd, heeft 11 jaar ervaring in het onderwijs in Nederland en komt deze zomer in Providence, RI wonen met haar man. Ze heeft er veel zin in! Binnenkort komt er een voorstelstukje van Ilona op onze website, met meer informatie. Zelf blijf ik aan als docent bij de school en ik kijk ernaar uit weer leuke lessen te gaan verzorgen voor de ENSiB leerlingen na de zomer.

De laatste loodjes….

Nog maximaal drie lessen! Op zondag 9, 16 en 23 en woensdag 12, 19 en 26 juni zijn er nog lessen. Graag zie ik jullie nog op school voor de zomervakantie, bij de borrel, uitreiking en anders komend schooljaar!

Mochten er nog ouders zijn die twijfelen of ze hun kinderen willen inschrijven, we helpen jullie graag op weg als er iets is dat we kunnen doen om het jullie makkelijker te maken. Neem daarvoor contact op met mij of onze bestuurssecretaris Bram Goorden!

Dan wens ik jullie nu alvast een hele fijne zomer toe!

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org

Zomervakantie by Blond-Amsterdam