NieuwsFlits juni 2018

NieuwsFlits juni 2018

Beste ENSiB ouders en geïnteresseerden,

Afsluiting schooljaar

We zijn alweer hard op weg naar de zomervakantie! Nu we het einde van het schooljaar naderen en de toetsen zijn afgerond zijn de leerkrachten druk bezig met het schrijven van de rapporten. Er zullen er oudergesprekken worden ingepland voor wie daar belang bij heeft. De laatste lesdagen vallen op zondag 24 en woensdag 27 juni.

Ik wil alle ouders vragen het door te geven wanneer er lessen worden gemist, dan kan de desbetreffende leerkracht daar rekening mee houden. Verder is het fijn als jullie thuis even goed willen kijken of er nog bibliotheekboeken van de ENSiB liggen die we graag weer terug willen hebben voor de zomer.

Eindejaarspicknick

Graag willen we het jaar met elkaar op een gezellige manier afsluiten, waarbij we ook van de gelegenheid gebruik zullen maken afscheid te nemen van een aantal leerkrachten. Alle ouders en leerlingen van zowel de woensdag als de zondag zijn dan ook welkom op de eindejaarspicknick op zondag 10 juni, van 4 – 6 PM. Kijk hier voor meer details.

Vacatures

Inmiddels hebben we een aantal goede kandidaten dat momenteel wordt ingewerkt, maar de invulling van het team is nog niet helemaal rond. We zijn dus nog steeds op zoek naar enthousiaste mensen die zich graag zouden willen inzetten voor de school. Kijk hier om de openstaande vacatures te bekijken en zeg het voort!

Inschrijvingen en schoolkalender 2018 – 2019

Wie zich niet heeft ingeschreven voor komend schooljaar willen we vragen dit zo spoedig mogelijk te doen. Hoe eerder we een beeld hebben van de groepsvorming voor het komend schooljaar 2018 – 2019, des te sneller we jullie allen kunnen informeren over welke lesdagen en (combinatie-)groepen we kunnen bieden. Inschrijven kan hier. De kalender voor volgend jaar is inmiddels ook rond en is hier te vinden.

Agenda juni

Tot slot, de agenda voor deze maand:

Woensdag     6 juni Les 4-6 PM
Zondag          10 juni Les 1-4 PM – Eindejaarspicknick aansluitend
Woensdag    13 juni Les 4-6 PM
Zondag          17 juni Les 1-4 PM
Woensdag    20 juni Les 4-6 PM
Zondag          24 juni Les 1-4 PM – Laatste les, uitreiking certificaten gr. 8
Woensdag    27 juni Les 4-6 PM – Laatste les

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org