NieuwsFlits februari 2018

Februari 2018

Beste ENSiB-ouders en geïnteresseerden,

Ik hoop dat jullie vandaag niet teveel last hebben ondervonden van het weer en dat iedereen veilig thuiskomt. Persoonlijk heb ik mijn portie sneeuw en kou wel gehad en kijk ik erg uit naar het voorjaar!

Voorjaarsvakantie

Op zondag 18 en woensdag 21 februari zijn er geen lessen vanwege de voorjaarsvakantie.

Aanwezigheid coördinator op school

Ik ben deze maand op zondag 4 en 11 februari en woensdag 28 februari aanwezig op school. Op zondag geef ik les aan groep 5/6, maar ik zal daarnaast uiteraard een aanspreekpunt zijn voor ouders.

Schaatsdag zondag 4 maart

Graag breng ik ons aankomend cultuurevenement op zondag 4 maart nog eens bij jullie onder de aandacht. We zullen van 9.30 – 10.30 uur de Elfstedentocht gaan schaatsen op de Jack Kirrane schaatsbaan in het Larz Anderson park tegenover de school. Vanaf 9.15 uur is iedereen welkom in het paviljoen bij de ijsbaan, waar indien nodig schaatsen gehuurd kunnen worden. De schaatshuur is bij het inschrijvingsgeld inbegrepen. Voor de jongste kinderen is er opvang in het verwarmde paviljoen. Na het schaatsen zullen we verzamelen op school, waar om 11.00 uur in de gymzaal de Koek en Zopie klaar zal staan. Bakker Fabian zal weer aanwezig zijn met diverse Hollandse lekkernijen. Ter afsluiting zullen we met elkaar teams vormen en een leuke quiz voor jong en oud gaan spelen! Schrijf je snel in wanneer je dit nog niet gedaan hebt, dat kan hier.

Online lessen

We willen bij de ENSiB binnenkort ook de mogelijkheid gaan bieden online volwassenenonderwijs te volgen. Heb je interesse, neem dan contact op met onze secretaris.

Vacatures

We hebben een aantal leuke functies beschikbaar bij de school! Zo zoeken we docenten voor het volwassenenonderwijs en per direct een nieuwe secretaris voor in het bestuur, klik hier om de diverse vacatures te bekijken.

De agenda voor maart

Zondag 4 maart Schaatsdag 9.15u – 12.15u
Woensdag 7 maart Les 4-6 pm
Zondag 11 maart Les 1-4 pm
Woensdag 14 maart Les 4-6 pm
Zondag 18 maart Les 1-4 pm
Woensdag 21 maart Les 4-6 pm
Zondag 25 maart Les 1-4 pm
Woendag 28 maart Les 4-6 pm

 

Hartelijke groet,

 

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org