NieuwsFlits april 2018

Beste ouders en geïnteresseerden,

Koningsdag

De inschrijvingen voor Koningsdag 2018 op 29 april zijn geopend! We verwachten weer een paar honderd mensen en ‘op is op’, dus schrijf je snel in! Voor meer informatie over de taallessen voor ENSiB leerlingen, het dagprogramma en de link naar het inschrijven, klik hier

Inschrijvingen 2018 – 2019

De inschrijvingen voor het komende schooljaar zijn van start gegaan! Wanneer je je kind(eren) inschrijft vóór 22 april, ontvang je $100 korting per kind ($50 voor de peuter- en tienergroep). Volg deze link voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Vacatures

We zijn per direct dringend op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken! In verband met de emigratie van een aantal van onze docenten en vrijwilligers zijn we op zoek naar kandidaten voor komend schooljaar en willen we graag vóór 1 mei 2018 reacties ontvangen. Word jij onze nieuwe collega of ken je iemand die goed Nederlands spreekt en die met kinderen in de leeftijd van 2,5 – 12 jaar zou willen werken? Kijk hier voor de vacatures, zowel voor het huidige schooljaar als het komende en zeg het voort!

Agenda april

Doe ook deze maand weer mee met het Samen Beter Lezen project! Samen lezen met je kind vergroot de woordenschat, verbetert de uitspraak en het technisch lezen. De docenten zullen het contract en logboek voor het project meesturen met het huiswerk, de kinderen die meedoen aan het project zullen hier begin mei een presentje voor ontvangen.

Woensdag 4 april Les 4-6 pm
Zondag 8 april Les 1-4 pm
Woensdag 11 april Les 4-6 pm
Zondag 15 april Geen les
Woensdag 18 april Geen les
Zondag 22 april Les 1-4 pm
Woensdag 25 april Les 4-6 pm
Zondag 29 april – Koningsdag! Les 1.30 – 3.40 pm

 

Hartelijke groet,

Linda Stuivenvolt | EMAIL | TELEFOON: 845 893 3156

Onderwijscoördinator ENSiB

Website: http://www.ensib.org