Filmvertoning in Belmont: MEESTER KIKKER

meesterkikker“Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij… Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur. 

MEESTER KIKKER heeft in Nederland de Gouden Film-status bereikt. Sinds 28 juli 2016 zagen reeds meer dan 100.000 bezoekers de film in de bioscoop. Recensies van de film kan je hier en hier vinden.

Nu beleeft MEESTER KIKKER z’n première aan de Amerikaanse Oostkust! Op zondag 15 januari, om 11:45 AM, wordt de film vertoond in Studio Cinema (376 Trapelo Road, Belmont MA 02478). Tickets kunnen worden besteld via deze link.

Deze vertoning is slechts één activiteit in het flink gevulde 14de Family Film Festival in Arlington, Belmont en Cambridge. Klik hier voor de brochure met volledige activiteitenkalender.