Koningsdag!

Dit jaar vieren wKoningsdag_Graft-De_Rijp_20140426e opnieuw Koningsdag samen met de NAF! De dag vindt plaats in de Saint Anthony Parish in Cambridge; we beginnen daar met de taallessen en aansluitend zullen we een middag vol met oer-Hollandse spelen en activiteiten hebben! Ook zal er een vrijmarkt worden georganiseerd waar de kinderen zelf een bijdrage kunnen leveren: speelgoed verkopen, een act opvoeren, muziek maken, enzovoort. 

Tijdens het kinderprogramma is er voor de ouders de mogelijkheid om bij te praten en nieuwe Nederlanders (en bevriende Vlaamse Belgen!) te ontmoeten, onder het genot van Hollandse hapjes en drankjes. Uiteraard kunnen jullie de kinderen ook aanmoedigen tijdens de spelen of over de vrijmarkt struinen op zoek naar nieuwe boeken, speelgoed of Hollandse lekkernijen!

We hopen jullie en jullie kinderen te mogen verwelkomen op deze gezellige dag; schrijf je snel in om zeker te zijn van een toegangsbewijs!

Programma: Zondag 30 april, 1:30 pm–6:30 pm

1:30 – 3:30 pm: Taallessen
3:30 – 3:45 pm: Pauze
3:45 – 4:00 pm: Groepsfoto met alle ENSiB-kinderen
4:00 – 5:00 pm: Koningsspelen en borrel ouders
5:00 – 6:30 pm: Borrel, boekenmarkt, vrijmarkt

Locatie: Saint Anthony Parish, 400 Cardinal Medeiros Avenue, Cambridge MA 02138
Kosten: $10 per kind (voor taalles en/of cultuurgedeelte), $15 voor volwassenen (inclusief hapjes en 2 drankjes)).

Inschrijvingen en betaling vinden plaats via de NAF website.

Ondanks dat dit een andere locatie is, maakt deze cultuurdag integraal onderdeel uit van het normale lesprogramma. We verwachten dan ook al onze leerlingen op school zodat we samen van de Koningsdag een groot feest kunnen maken!

Nieuwsgierig?

Nog niet ingeschreven bij ENSiB, maar jullie en/of jullie kind(eren) zijn wel nieuwsgierig naar wat wij aanbieden? Voor externe kinderen is er de mogelijkheid om een taalles bij te wonen op deze dag: neem hiervoor contact op met onze onderwijscoördinator, Ilona Otten.