Invaldocenten zondag gezocht

Invaldocenten (M/V) gezocht voor Eerste Nederlandstalige School in Boston. 

Spreek je Nederlands, heb je onderwijservaring en/of affiniteit met lesgeven en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 2,5 -12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur?

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar enthousiaste invaldocenten. De lessen vinden vanaf schooljaar 2019 – 2020 (sept. 2019) plaats op zondagochtend van 9:30 AM – 12:30 PM op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston. Voor deze vacature zijn we op zoek naar nieuwe invaldocenten om ons docententeam te komen versterken.

Als een docent door omstandigheden niet aanwezig kan zijn, zullen we jou vragen om de klas over te nemen. Daarnaast hebben we vaak extra hulp nodig tijdens de perioden waarin we toetsen afnemen. Het is dan ook belangrijk dat je flexibel bent, kan schakelen tussen diverse klassen en op  zondagen in kan vallen indien nodig.

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden. Ervaring met lesgeven is een vereiste, evenals ervaring met het werken met kinderen. De kandidaat moet zelf over een Amerikaanse werkvergunning beschikken, of deze kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.

Salaris voor deze functie is op uurbasis en op oproepbasis (bij uitval docent). De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van diploma, ervaring en referenties. Startdatum is in overleg.

Voor meer informatie, neem graag per email contact op met bestuurslid Renate van Houten-Timmerman.