Inge Willems

Mijn naam is Inge Willems. Sinds augustus 2016 woon ik samen met mijn man (Hans) en twee zonen (Yori en Sam) in Winchester.

In Nederland woonden we in een klein dorpje (Waalre) vlakbij Eindhoven. Daar was ik werkzaam op een notariskantoor. Yori en Sam doen dit jaar beiden eindexamen. Dit doen ze door Homeschooling te volgen via de Wereldschool. Volgend jaar gaan ze naar de High School in Winchester.

Mijn hobby’s zijn vooral gerelateerd aan sport. Daarnaast vind ik koken heerlijk ontspannend. Voordat we naar Amerika vertrokken heb ik een gitaar gekocht met als idee om ook hier een hobby van te maken. Helaas staat deze nog steeds werkloos in de hoek 😉

Ik ben in aanraking gekomen met de Nederlandse school via Ilona en Viola. Zij hebben me enthousiast gemaakt toen ik ze voor het eerst ontmoette tijdens de Nederlandse borrel. Op woensdagen zal ik zowel Linda A. (groep 3a/3b) als Viola (groep 7/8) elk voor een uurtje ondersteunen. Wat een lieve kinderen en wat fijn dat ik in deze omgeving iets kan betekenen.