Diverse vacatures (M/V) Nederlandstalige School in Boston

Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur óf heb je tijd en vindt je het leuk om je kennis en ervaring in brede zin in te zetten voor ons Nederlandse/Vlaamse school?

Voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 zijn we, door terugkeer van een aantal docenten/vrijwilligers naar Nederland en België, dringend op zoek naar:

– Peuter/Kleuterleid(st)er op zondag – betaalde functie

Peuter/kleuterleid(st)er(s) gezocht voor 3 – 8 u/week (ZONDAG)

– Bestuurslid Digitale Zaken (M/V) – vrijwillige functie

De Eerste Nederlandse School in Boston (ENSiB) is op zoek naar een enthousiast bestuurslid Digitale Zaken om het bestuur van de ENSiB te versterken. Het bestuur wordt gevormd door vrijwilligers met een hart voor de school uit de Nederlandstalige gemeenschap in Boston en omgeving. Je zal deel gaan uitmaken van het ENSiB schoolbestuur dat bestaat uit zes functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid fondsenwerving, Bestuurslid Digitale zaken en een algemeen bestuurslid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken vrijwilliger, die graag zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten voor de school. Enige kennis & ervaring of affiniteit met website beheer, social media en het opzetten en evalueren van online registraties en enquêtes is zeer gewenst. Ervaring met bestuursfuncties in het algemeen of secretariële ervaring is welkom maar geen vereiste.

Wil je meer inhoudelijke informatie hebben over deze bestuursfunctie en de bijdrage die je kan leveren en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiaste groep mensen? Neem dan contact op per e-mail met Renate van Houten-Timmerman.

Voor het vergroten van onze pool van docenten zijn wij altijd op zoek naar extra:

– Invaldocenten (M/V) op zondag en/of woensdag – betaalde functie

Invaldocenten (woensdag en/of zondag) gezocht

N.B. Voor alle betaalde functies geldt;

  • dat de kandidaat in (de omgeving van) Boston woont over en over een geldig Amerikaans visum en werkvergunning moet beschikken, of deze moet kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden. 
  • dat het salaris voor de betaalde functies op uurbasis is. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties
De school bestaat uit een hecht team van docenten (onderleiding van onze onderwijs coördinator), ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden.
Heb je interesse en wil je meer weten of heb je vragen neem dan contact op met Renate van Houten-Timmerman.