Diverse vacatures (M/V) Nederlandstalige School in Boston

Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar verschillende enthousiaste mensen die ons team per direct of in het nieuwe schooljaar 2018-2019 komen versterken! De lessen vinden plaats op zondagmiddag (1-4 pm) en op woensdagmiddag (4-6 pm) op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston.

Door terugkeer van een aantal docenten naar Nederland en België zijn wij, voor het nieuwe schooljaar 2018-2019, dringend op zoek naar:

ENSiB zoekt 1 of meerdere docent(en) primair onderwijs

Peuterleid(st)er(s) gezocht voor 3 – 8 u/week

Klassenassistenten gezocht voor 2 – 5u/week

ENSiB zoekt docenten volwassenenonderwijs (flexibele uren)

Per direct zijn wij nog steeds op zoek naar:

Invaldocenten (woensdag en/of zondag) gezocht

 

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden. Ervaring in lesgeven en in het werken met kinderen is geen vereiste, maar wordt wel op prijs gesteld. De kandidaat moet zelf over een Amerikaanse werkvergunning beschikken, of deze kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.

Het salaris voor deze functies is op uurbasis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties. Startdatum is in , maar ook als je pas later beschikbaar bent horen we graag van je.

Voor alle functies geldt dat de kandidaat in (de omgeving van) Boston woont over en over een geldig Amerikaans visum en werkvergunning moet beschikken, of deze moet kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden. 
Heb je interesse en wil je meer weten of heb je vragen neem dan contact op met Renate van Houten-Timmerman.