Diverse vacatures (M/V) Nederlandstalige School in Boston

Spreek je Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 12 jaar aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? De Eerste Nederlandstalige School in Boston (“ENSiB”) is op zoek naar verschillende enthousiaste mensen die ons team in het nieuwe schooljaar 2018-2019 komen versterken! De lessen vinden plaats op zondagmiddag (1-4 pm) en op woensdagmiddag (4-6 pm) op onze school die is gehuisvest in de British International School of Boston.

Door terugkeer van een aantal docenten naar Nederland en België zijn wij, voor het nieuwe schooljaar 2018-2019, per direct op zoek naar:

Peuter/kleuterleid(st)er(s) gezocht voor 3 – 8 u/week

Voor het vergroten van onze pool van docenten zijn wij altijd op zoek naar extra:

Invaldocenten (woensdag en/of zondag) gezocht

ENSiB is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. De school heeft een hecht team van docenten, ouders en een betrokken bestuur waardoor we een prettige, stimulerende werkomgeving kunnen bieden. Ervaring in lesgeven en in het werken met kinderen is geen vereiste, maar wordt wel op prijs gesteld. De kandidaat moet zelf over een Amerikaanse werkvergunning beschikken, of deze kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.

Het salaris voor deze functies is op uurbasis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties. Startdatum is z.s.m., maar ook als je pas later beschikbaar bent horen we graag van je.

Voor alle functies geldt dat de kandidaat in (de omgeving van) Boston woont over en over een geldig Amerikaans visum en werkvergunning moet beschikken, of deze moet kunnen verkrijgen voor de start van de werkzaamheden. 
Heb je interesse en wil je meer weten of heb je vragen neem dan contact op met Renate van Houten-Timmerman.