De sint komt eraan!

Op zondag 4 december 2016 houden we op de ENSiB het sinterklaasfeest. Het docententeam werkt met veel plezier aan een boeiend, leerzaam en gezellig programma.

Voor meer informatie en om in te schrijven, klik hier. Wij verwelkomen zowel ENSiB-kinderen als kinderen die nog niet bij de school bekend zijn! 

Gelieve de informatie hieronder aandachtig te lezen. Dit is belangrijk want er zijn een aantal veranderingen die jullie medewerking vereisen.

Een van de grootste taken voor de Sint en het docententeam is het bedenken, inkopen, inpakken en verdelen van de cadeautjes. In de voorbije jaren is hier zoveel tijd aan besteed dat we dit jaar graag de hulp van de ouders inzetten. Op die manier kan het docententeam alle energie steken in het organiseren van de dag zelf, en krijgt ook elk kind iets waarvan de ouders weten dat het wel leuk wordt gevonden.

Om dit in goede banen te leiden, vragen we dus aan alle ouders om:

1. per kind 1 ingepakt cadeautje mee te nemen op de cultuurdag.

2. een cadeau te kopen dat NIET MEER dan $10 kost.

Dit laatste punt vinden we als schoolgemeenschap erg belangrijk! Het gaat er ons om dat elk kind iets krijgt, maar we willen ook zeker geen reden tot naijverigheid creëren.

Voor meer informatie en om in te schrijven, klik hier.

Alvast bedankt, en tot 4 december!

sinterklaas